autobedrijf harteveld logo 500

Subaru Specialist Nootdorp

Subaru logo sit 512x512

Autobedrijf Harteveld: De Nootsdorpse Subaru-specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde Subaru service in Nootdorp? Zoek dan niet verder! Bij Autobedrijf Harteveld zijn we trots om dé Subaru service specialist te zijn in de regio Nootdorp en omstreken. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het merk Subaru, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor uw geliefde Subaru.

Wij beschikken over alle kennis en know-how. Het onderhoud van uw Subaru hebben doen we aan de hand van een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we uiteraard ook dat oplossen.

Gespecialiseerd in Subaru

Onderhoud en reparatie: ons team van ervaren monteurs staat klaar om uw Subaru te onderhouden en repareren met de hoogste nauwkeurigheid en zorg. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw Subaru in topconditie te houden.

Diagnose en probleemoplossing: heeft uw Subaru een storing of prestatieprobleem? Laat onze experts het voor u onderzoeken. Met behulp van geavanceerde diagnoseapparatuur kunnen we snel en accuraat problemen identificeren en oplossen, zodat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Subaru: een van de veiligste en betrouwbaatste auto's

Of het nu gaat om een Subaru BRZ, Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru Levorg, Subaru Solter, Subaru Trezia of Subaru Tribeca gaat, bij Autobedrijf Harteveld streven we ernaar om uw auto in topconditie te houden en te zorgen dat deze na elke onderhoudsbeurt optimaal presteert.

Een Subaru met goede onderhoud is namelijk niet alleen duurzaam, maar ook betrouwbaar; dit wordt niet alleen door ons bevestigd, maar ook door gerenommeerde bronnen zoals de ANWB en Autoweek. Bovendien zijn de servicekosten van een Subaru over het algemeen zeer betaalbaar. Dankzij onze uitgebreid specialisme met Subaru kunnen wij uw auto perfect onderhouden en indien nodig snel en deskundig repareren.

Waarom auto service

Door uw auto regelmatig te laten servicen zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

Onderhoud volgens Subaru fabrieksvoorschrift

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (afhankelijk van wat eerder komt) service te krijgen. Bij ons wordt de service of reparatie aan uw Subaru uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. Op deze manier blijft uw garantie geldig en kunt u blijven profiteren van de Subaru Mobiliteit Garantie.

Daarom naar DE Subaru specialist van Nootdorp

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht