autobedrijf harteveld logo 500

Saab garage Rotterdam

Autobedrijf Harteveld: RotterdamSE Saab GARAGE sinds 1963

Zoekt u een vertrouwde garage voor het onderhouden en repareren van uw Saab in buurt van Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en uitgebreide voorraad Saab-onderdelen op voorraad. 

Ervaring in elk Saab-model

Of u nu een klassieke Saab 900, een sportieve 9-3, of een moderne 9-5 bezit, ons ervaren team heeft uitgebreide ervaring in alle Saab-modellen. Met decennia aan expertise weten we precies hoe we uw geliefde Saab in topconditie kunnen houden.

Saab zit in DE genen

Met 65 jaar werken in en met Saab zit het Zweedse merk in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld. De is uitgerust met de diagnoseapparatuur van Saab (Tech2 en MDI), hiermee kunnen wij complexte elektronische storingen van uw Saab kunnen oplossen.

Met kennis en know-how voeren wij de service en eventuele reparaties van uw Saab uit. Dat doen we aan de hand van een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we uiteraard ook dat oplossen.

Onze diensten

Onderhoud van Saab ‘s

Bij Autobedrijf Harteveld begrijpen we de unieke behoeften van Saab-rijders uit Rotterdam als geen ander. Onze ervaren monteurs dragen zorg alle aspecten van het onderhoud van uw Saab, van reguliere controles tot geavanceerde service.

Reparatie van Saab’s

Heeft uw Saab een reparatie nodig? Geen probleem. Wij beschikken over de kennis en onderdelen in de wijde omtrek van Deflt om snel en nauwkeurig problemen te identificeren en op te lossen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Verkoop van occasions Saab’s

Op zoek naar een gebruikte Saab? Wij hebben een selectie van hoogwaardige Saab-occasions klaarstaan voor een nieuwe eigenaar. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke Saab-modellen te importeren, zodat u uw droom Saab kunt vinden, zelfs als deze niet direct in Nederland beschikbaar is.

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR VANUIT ROTTERDAM

Je vindt Autobedrijf Harteveld op Delftsestraatweg 26c gunstig gelegen in Pijnacker, op korte afstand van Rotterdam. Onze centrale locatie maakt het gemakkelijk voor huidige en toekomstige Saab-eigenaren in de regio Rotterdam om toegang te krijgen tot onze uitstekende service.

Onze Saab expertise

Met meer dan vijf decennia ervaring zijn we trots op onze reputatie als dé Saab-garage voor Rotterdam. Onze passie voor het merk en onze voortdurende toewijding aan vakmanschap stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit service te leveren aan al onze Saab klanten.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom Autobedrijf Harteveld de beste keuze is voor Saab.

Daarom naar de Saab garage van Rotterdam:

Saab 9-3 Sedan 2008
Sport Sedan 1.8t Intro Edition
€ 11.950
Saab 9-3 Sedan 2004
Sport Sedan 1.8t Linear Business
€ 4.750
Saab 9-3 Sport Estate 2.8 T V6 Aero XWD
Sport Estate 2.8 T V6 Aero XWD
€ 13.950
Saab 9-3 Sport Estate 1.8t Linear
Sport Estate 1.8t Linear
€ 11.950
Saab 9-3 Cabrio 2.0T Aero
Cabrio 2.0T Aero
€ 6.950
Saab 9-3 Stationwagon 2007
Sport Estate 2.0 T Vector Automaat
€ 11.950

Saab occasionS nu leverbaar.

Tijd voor uw eerste of volgende Saab?
Wij hebben het grootste aanbod in Saab in de regio. 

leo harteveld

Leo Harteveld

Verkoop / Inkoop
Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht