autobedrijf harteveld logo 500

Over ons

Al meer dan 65 jaar staat service centraal

Saab-rijders en automobilisten van alle merken kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers.

Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een tweede natuur zijn. Wij onderscheiden ons door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf. Eigenaar Leo Harteveld is verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken tezamen met de in- en verkoop voor auto’s.
Onze monteurs Marco en Nick werken tezamen al meer dan 55 jaar bij ons bedrijf en mede dankzij hun ervaring draait het technische team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En – niet te vergeten – met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!

Het team

leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop
ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
marco smeele

Marco Smeele

Chef werkplaats / autotechnicus / Saab en Subaru specialist
nick sterker

Nick Sterker

Allround autotechnicus / Saab specialist

Onze historie

Autobedrijf Harteveld start op 1 mei 1958 als universeel garagebedrijf aan de Delftsestraatweg 79 in Delfgauw. Vijf jaar later al dient Saab zich aan en zat het bedrijf inmiddels op nummer 202. De groei gaat vanaf dat moment gelijk op met de ontwikkeling van het Zweedse merk. Daarom koopt Harteveld in 1977 het tegenovergelegen dorpscafé dat door klant en architect Wentink wordt omgetoverd in een stijlvol Zweeds pand.

In 1978 volgt de officiële opening tezamen met de introductie van de Saab 900, inmiddels een echte klassieker. Nog geen vijf jaar later staat de aannemer weer voor op de stoep, nu om een uitbreiding aan de achterzijde te realiseren. Uiteraard in dezelfde Zweedse bouwstijl. Dit nieuwe deel is gebouwd voor de komst van de nieuwe Saab 9000. In 1986 krijgt Leen Harteveld versterking van Leo. 

Het 30-jarig jubileum als Saab-dealer viert de familie Harteveld in 1993 en de Zweden feesten mee: ze lanceren de volledig nieuwe Saab 900. Een jaar later wordt het bedrijf Saab World Class Dealer. Een ervaren team combineert vakkunde met gemeend enthousiasme en in enquêtes spreken klanten hiervoor hun waardering uit. Dat doen ze ook in alle daaropvolgende jaren, zodat Autobedrijf Harteveld in 2000 voor de zevende keer de titel verdient. Zo’n titel is meer waard dan de verkoopgroei: kwaliteit gaat bij Saab en bij ons voor kwantiteit.

Impresie

Profiel

Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf, waar u óók een beetje tot de familie wordt gerekend. Onze monteurs Marco en Nick werken tezamen al meer dan 55 jaar bij ons bedrijf en mede dankzij hun ervaring draait het technische team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En – niet te vergeten – met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!
favicon harteveld 512

Specialist in Saab sinds 1963

Sinds 1963 Saab-dealer voor de regio Delft. Het Zweedse merk zit voor altijd in de genen.

Subaru logo sit 512x512

Subaru servicepunt

Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru servicepartner.

Daarom Kiezen voor Autobedrijf Harteveld

Bij Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto.

Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht