autobedrijf harteveld logo 500

APK

De onderhoudsbeurt van uw auto

Is uw auto toe aan zijn verplicht check-up? Maak u geen zorgen! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en professionele APK-keuring. Of het nu gaat om uw trouwe stadsauto, gezinswagen of bedrijfsvoertuig, wij zorgen ervoor dat uw voertuig voldoet aan alle wettelijke veiligheids- en milieueisen.

Voorkom boete

Laat u uw APK verlopen, dan krijgt u twee maanden na het verlopen automatisch een boete van het Centraal Justitieel Incassobureau. Deze boete bedraagt € 169,-. Ook wanneer u door de politie wordt aangehouden met een verlopen APK krijgt u een boete. U voorkomt deze onnodige kosten door uw APK tijdig door ons uit te laten voeren.

Wanneer APK keuren?

Combinatie met onderhoud

Maar waarom zou u stoppen bij alleen de APK-keuring? Bij autobedrijf Harteveld bieden wij ook uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Van olieverversingen tot storingen, onze deskundige monteurs staan klaar om uw auto te onderhouden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.
Door uw APK-keuring te combineren met regelmatig onderhoud, kunt u niet alleen de veiligheid van uw voertuig waarborgen, maar ook de levensduur ervan verlengen en onverwachte reparatiekosten verminderen. Ons doel is om u een complete en betrouwbare service te bieden, zodat u zonder zorgen van uw autorit kunt genieten.
favicon harteveld 512

Specialist in Saab sinds 1963

Sinds 1963 Saab-dealer voor de regio Delft. Het Zweedse merk zit voor altijd in de genen.

Subaru logo sit 512x512

Subaru servicepunt

Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru servicepartner.

Daarom Kiezen voor Autobedrijf Harteveld

Bij Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto.

Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht