autobedrijf harteveld logo 500

Seizoenservice

Elke seizoen op de juiste banden rijden.

Zomerbanden in de zomer, winterbanden in de winter. Voor € 195,- per jaar bent u altijd verzekerd van de juiste banden voor het juiste seizoen. Met de Seizoen Service van Autobedrijf Harteveld rijdt u goed voorbereid de winter in én uit.
U bent zich natuurlijk bewust van het belang van winterbanden. Wanneer de temperatuur onder de 7º C daalt, biedt de speciale samenstelling van deze banden meer grip, controle en veiligheid. De Seizoen Service van Autobedrijf Harteveld biedt een compleet pakket voor de opslag, het onderhoud en de montage van uw winterbanden.
Daalt de temperatuur dan is uw auto voorzien van goede, uitgebalanceerde en schone winterbanden. En is het weer lente zorgen wij dat u klaar bent voor de zomer en slaan wij uw winterwielen veilig op.

Wat krijgt u met onze seizoenservice

favicon harteveld 512

Specialist in Saab sinds 1963

Sinds 1963 Saab-dealer voor de regio Delft. Het Zweedse merk zit voor altijd in de genen.

Subaru logo sit 512x512

Subaru servicepunt

Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru servicepartner.

Daarom Kiezen voor Autobedrijf Harteveld

Bij Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto.

Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht