autobedrijf harteveld logo 500

Banden en Montage

Nieuw autobanden

Bij Autobedrijf Harteveld begrijpen we dat slijtage of een beschadiging aan uw autobanden uw rijervaring flink kan verstoren. Dat is extra vervelend, gezien u waarschijnlijk veel tijd doorbrengt in uw voertuig. Sterker nog: de gemiddelde Nederlander brengt 20% van zijn leven door in de auto! Daarom is de goede kwaliteit van uw autobanden belangrijk.

Wij nemen het monteren van uw autobanden serieus. Onze vakkundige monteurs staan garant voor de kennis en het vakmanschap dat uw auto verdient. Of u nu langskomt voor een controle of voor het monteren van nieuwe banden, bij ons is uw auto altijd in goede handen. Vertrouw uw auto toe aan Autobedrijf Harteveld en binnenkort kunt u weer veilig en comfortabel de weg op.

Daarom nieuwe autobanden bij Autobedrijf Harteveld

De juiste banden voor uw auto.

Bij ons autobedrijf begrijpen we dat elk voertuig unieke eisen heeft als het aankomt op autobanden. Of het nu gaat om auto bestelwagens die regelmatig zware ladingen vervoeren, waarvoor bestelwagenbanden de optimale keuze zijn, of om caravans die speciale banden nodig hebben om het hoge gewicht en de wieldruk aan te kunnen, wij staan voor je klaar. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte autobanden voor uw voertuig.

Veel gestelde vragen over banden monteren

Autobanden moeten doorgaans om de 5 tot 7 jaar worden vervangen, afhankelijk van factoren zoals het gebruik, de rijstijl en de conditie van de banden.
Het wordt aanbevolen om alle vier de banden tegelijk te vervangen voor een optimale grip en rijveiligheid, maar als dat niet mogelijk is, moeten minimaal twee banden aan dezelfde as worden vervangen.
De juiste bandenmaat voor uw auto staat vermeld in het instructieboekje van uw voertuig, op de deurstijl aan de bestuurderskant of op de banden zelf. U kunt ook advies inwinnen bij ons, kom daarvoor even langs.
Ja, na het monteren van nieuwe banden is het belangrijk om ze te laten uitbalanceren en uitlijnen om ongelijke slijtage en trillingen te voorkomen en de levensduur van de banden te verlengen.
Zomerbanden bieden optimale prestaties bij warm weer, winterbanden zijn speciaal ontworpen voor koude omstandigheden en all-season banden combineren eigenschappen van beide voor gematigde omstandigheden gedurende het hele jaar.
De duur van het monteren van nieuwe banden varieert afhankelijk van het aantal banden dat moet worden vervangen, de beschikbaarheid van de banden en eventuele extra services zoals uitbalanceren en uitlijnen. Over het algemeen duurt het proces ongeveer een uur.
Ja, wij voeren de auto banden op juiste wijze af.
Premium banden bieden over het algemeen betere grip, remprestaties, rijcomfort en duurzaamheid dan budgetbanden, wat kan resulteren in een veiligere en efficiëntere rijervaring.
Sommige elektrische en hybride voertuigen vereisen banden met een speciale samenstelling om het extra gewicht van de batterijen te dragen en om de rolweerstand te verminderen voor een betere actieradius.
Regelmatig bandenonderhoud, zoals het controleren van de bandenspanning, het roteren van de banden en het vermijden van overbelading, kan de levensduur van uw nieuwe banden aanzienlijk verlengen.
favicon harteveld 512

Specialist in Saab sinds 1963

Sinds 1963 Saab-dealer voor de regio Delft. Het Zweedse merk zit voor altijd in de genen.

Subaru logo sit 512x512

Subaru servicepunt

Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru servicepartner.

Daarom Kiezen voor Autobedrijf Harteveld

Bij Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto.

Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht