autobedrijf harteveld logo 500

Saab onderhoud

De Saab onderhoud specialist sinds 1963.

Zoekt u een vertrouwd bedrijf voor het onderhouden van uw SAAB? Dan bent u bij ons aan meer dan het juiste adres. Met een 65 jaar aan kennis en SAAB-ervaring én en uitgebreide voorraad SAAB-onderdelen op voorraad houden wij uw SAAB in topconditie. Voor elke kilometer rijplezier.

Ervaring in elk SAAB-model

Of u nu een klassieke SAAB 900, een sportieve 9-3, of een moderne 9-5 bezit, ons ervaren team heeft expertise in alle SAAB-modellen. Met decennia aan ervaring weten we precies hoe we uw geliefde SAAB in topconditie kunnen houden.

Saab zit in onze genen

Het Zweedse merk zit inmiddels in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld. Op deze site kunt u kennismaken met de ‘SAAB-familie’ in deze regio. Onze werkplaats is uitgerust met de diagnoseapparatuur van Saab (Tech2 en MDI), hiermee kunnen wij de complexe elektronische storingen van uw SAAB oplossen.

Met kennis en know-how voeren wij het onderhoud en eventuele reparaties van uw SAAB uit. Dat doen we aan de hand van een uitgebreide lijst van controle punten. 

Onze diensten

Onderhoud van Saab ‘s

Bij Autobedrijf Harteveld begrijpen we de unieke behoeften van Saab-rijders als geen ander. Onze ervaren monteurs zorgen voor het complete onderhoud van uw SAAB, van reguliere controles tot geavanceerde service.

Reparatie van Saab’s

Heeft uw Saab een reparatie nodig? Geen probleem. Wij beschikken over de kennis en onderdelen van de Saab 90, Saab 99, Saab 900, Saab 900, Saab 9-3 en Saab 9-5 om snel en nauwkeurig problemen te identificeren en op te lossen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Verkoop van occasions Saab’s

Op zoek naar een gebruikte Saab? Autobedrijf Harteveld heeft een selectie van hoogwaardige Saab occasions die zorgvuldig zijn geïnspecteerd en klaarstaan voor een nieuwe eigenaar. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke Saab-modellen te importeren, zodat u uw droom Saab kunt vinden, zelfs als deze niet lokaal beschikbaar is.

Gevestigd in Pijnacker

Je vindt Autobedrijf Harteveld op Delftsestraatweg 26c gunstig gelegen in Pijnacker, op korte afstand van Rotterdam, Delft en Den Haag. Onze centrale locatie maakt het gemakkelijk voor huidige en toekomstige Saab-eigenaren in de regio om toegang te krijgen tot onze uitstekende service.

Onze SAAB expertise

Met meer dan vijf decennia ervaring zijn we trots op onze reputatie als dé SAAB-specialist in de regio. Onze passie voor het merk en onze voortdurende toewijding aan vakmanschap stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit service te leveren aan al onze klanten.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor onderhoud en ervaar zelf waarom Autobedrijf Harteveld de beste keuze is voor u en uw SAAB.

Alle SAAB-modellen

Of u nu een Saab 90, Saab 99, Saab 900, Saab 9000, Saab 9-3 of Saab 9-5 rijdt of wilt gaan rijden. Neem contact op of kom langs, wij hebben een oplossing!

 

Daarom naar SAAB specialist Harteveld

SAAB specialist voor Zuid-Holland

Autobedrijf Harteveld is de SAAB specialist voor Zuid-Holland. Op naar dé specialist in SAAB U bent meer dan welkom.

Saab 9-3 Cabrio 1.8t Linear Sport Exklusiv
Cabrio 1.8t Linear Sport Exklusiv
€ 21.950
Saab 9-3 Sedan 2010
Sport Sedan 1.8t Vector
€ 13.950
Saab 9-3 Sport Estate 2.8 T V6 Aero XWD
Sport Estate 2.8 T V6 Aero XWD
€ 13.950
Saab 9-3 Sedan 2009
Sport Sedan 2.8 T V6 Aero XWD Automaat
€ 14.950
Saab 9-3 Stationwagon 2007
Sport Estate 2.0 T Vector Automaat
€ 11.950
Saab 9-3 Sedan 2004
Sport Sedan 1.8t Linear Business
€ 4.750

Saab occasionS nu leverbaar.

Tijd voor uw eerste of volgende Saab?
Wij hebben het grootste aanbod in Saab in de regio. 

leo harteveld

Leo Harteveld

Verkoop / Inkoop
Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht