autobedrijf harteveld logo 500

Auto onderhoud

De onderhoudsbeurt van uw auto

Uw auto is een kostbaar bezit waar u natuurlijk goed voor zorgt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in goede staat blijft, maar vooral ook dat u altijd met een veilig gevoel de weg op kunt. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van uw auto gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden.

U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen.

veilig de weg op.

Ook wanneer u weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor uw auto belangrijk. Weinig kilometers maken brengt voor uw auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit wanneer u weinig rijdt, en dit kan voor grote problemen zorgen. Dit komt omdat er dampwater bij de olie kan komen, dat er bij korte ritten niet uit verdampt.

Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar de olie te laten verversen. Dit gebeurt bij een onderhoudsbeurt van uw auto, maar bij ons kan dit ook apart.

Auto onderhoud op maat

Onze experts staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Uw auto wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige autorit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

Waarom auto onderhoud

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.
favicon harteveld 512

Specialist in Saab sinds 1963

Sinds 1963 Saab-dealer voor de regio Delft. Het Zweedse merk zit voor altijd in de genen.

Subaru logo sit 512x512

Subaru servicepunt

Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru servicepartner.

Daarom Kiezen voor Autobedrijf Harteveld

Bij Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto.

Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht