autobedrijf harteveld logo 500

Subaru onderhoud

Subaru onderhoud in Den Haag, Rotterdam en Delft.

Subaru’s zijn niet zomaar auto’s; ze zijn een investering in kwaliteit en betrouwbaarheid. Als trotse eigenaar van een Subaru in regio Rotterdam, Delft en Den Haag, begrijp u het belang van regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw Subaru in topconditie blijft.

U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen.

Subaru onderhoud en reparatie.

Of u nu in Den Haag, Rotterdam of Delft woont, wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardig Subaru onderhoud. Door te kiezen voor deskundig onderhoud bij een officiële servicepartner, kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat jouw Subaru in uitstekende handen is. Maak vandaag nog een afspraak en geef je Subaru de zorg en aandacht die het verdient.
Met kennis en know-how voeren ij onderhoud en eventuele reparaties van uw Subaru uit. Dat doen we aan de hand van een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we uiteraard ook dat oplossen.

Subaru: een van de veiligste en betrouwbaatste auto's

Of het nu gaat om een Subaru Forester, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru BRZ of Subaru XV, bij Autobedrijf Harteveld streven we ernaar om uw auto in topconditie te houden en te zorgen dat deze na elke onderhoudsbeurt optimaal presteert. Een goed onderhouden Subaru is namelijk niet alleen duurzaam, maar ook betrouwbaar; dit wordt niet alleen door ons bevestigd, maar ook door gerenommeerde bronnen zoals de ANWB en Autoweek. Bovendien zijn de kosten voor het onderhoud van een Subaru over het algemeen zeer betaalbaar. Dankzij onze uitgebreide expertise met Subaru kunnen wij uw auto perfect onderhouden en indien nodig snel en deskundig repareren, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Waarom auto onderhoud

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

Onderhoud volgens Subaru fabrieksvoorschrift

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (afhankelijk van wat eerder komt) onderhoud te krijgen. Bij ons wordt het onderhoud of reparatie aan uw Subaru uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. Op deze manier blijft uw garantie geldig en kunt u blijven profiteren van de Subaru Mobiliteit Garantie.

Daarom kiezen Subaru onderhoud bij Autobedrijf Harteveld

U KUNT BIJ ONS ONDER ANDERE TERECHT VOOR

Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht