autobedrijf harteveld logo 500

Saab Specialist Delft

Autobedrijf Harteveld: Delfte Saab specialist sinds 1963

Zoekt u een vertrouwd bedrijf voor de aanschaf of het onderhouden en repareren van uw Saab in de regio van Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en uitgebreide voorraad Saab-onderdelen op voorraad. 

U heeft de keuze uit verschillende soorten service, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw Saab tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Saab zit in onze genen

Het Zweedse merk zit inmiddels in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld. Onze werkplaats is uitgerust met de diagnoseapparatuur van Saab (Tech2 en MDI), hiermee kunnen wij de complexte elektronische storingen van uw Saab oplossen.

Onze diensten

Onderhoud van Saab ‘s

Bij Autobedrijf Harteveld begrijpen we de unieke behoeften van Saab-rijders uit Delft als geen ander. Onze ervaren monteurs dragen zorg alle aspecten van het onderhoud van uw Saab, van reguliere controles tot geavanceerde service.

Reparatie van Saab’s

Heeft uw Saab een reparatie nodig? Geen probleem. Wij beschikken over de kennis en onderdelen om snel en nauwkeurig problemen te identificeren en op te lossen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Verkoop van occasions Saab’s

Op zoek naar een gebruikte Saab? Wij hebben een selectie van hoogwaardige Saab-occasions die zorgvuldig zijn geïnspecteerd en klaarstaan voor een nieuwe eigenaar. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke Saab-modellen te importeren, zodat u uw droom Saab kunt vinden, zelfs als deze niet lokaal beschikbaar is.

Gevestigd in Pijnacker

Je vindt Autobedrijf Harteveld op Delftsestraatweg 26c gunstig gelegen in Pijnacker, op korte afstand van Rotterdam, Delft en Den Haag. Onze centrale locatie maakt het gemakkelijk voor huidige en toekomstige Saab-eigenaren in de regio om toegang te krijgen tot onze uitstekende service.

Onze Saab expertise

Met meer dan vijf decennia ervaring zijn we trots op onze reputatie als dé Saab-specialist in de Delftse regio. Onze passie voor het merk en onze voortdurende toewijding aan vakmanschap stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit service te leveren aan al onze klanten.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom Autobedrijf Harteveld de beste keuze is voor Saab.

Daarom naar Saab specialist Harteveld

Saab 9-5 Estate 2.0t Vector Sport
Estate 2.0t Vector Sport
€ 9.950
Saab 9-3 Stationwagon 2010
X 2.0 T Aero XWD Sport Estate
€ 12.950
Saab 9-3 Sedan 2009
Sport Sedan 2.8 T V6 Aero XWD Automaat
€ 14.950
Saab 9-3 Sedan 2004
Sport Sedan 1.8t Linear Business
€ 4.750
Saab 9-3 Cabrio 1.8t Vector
Cabrio 1.8t Vector met nieuwe kap
€ 12.950
Saab 9-3 Sedan 2008
Sport Sedan 1.8t Intro Edition
€ 11.950

Saab occasionS nu leverbaar.

Tijd voor uw eerste of volgende Saab?
Wij hebben het grootste aanbod in Saab in de regio. 

leo harteveld

Leo Harteveld

Verkoop / Inkoop
Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Hierdoor is het maken van een werkplaatsafspraak uitsluitend telefonisch mogelijk.

REVIEWS

ingrid hijman

Ingrid Hijman

Werkplaats receptie
leo harteveld

Leo Harteveld

Directeur / Verkoop / Inkoop

Of stuur een bericht